Веледрогерија и Едукативен центар

STYLAGE

Најдобрите хијалуронски филери за Ваше подмладување.

ORMCO

Создавање на прекрасни насмевки преку водечки иновации и квалитетна соработка со нашите корисници.

CONNEST

Импланти со висока прецизност за најдобри протетски решенија.

INNOAESTHETICS

Иновација преку искуство. Водечки професионален бренд за медицинска естетика.

НОВОСТИ ОД ПРАКСА

28 Feb 20
Дводневен курс DAMON Starter

Веледрогерија и едукативен центар Орто Дента Ес на голема чест и задоволство Ве поканува и оваа годи...

ЗА ПАЦИЕНТИ