08/11/2017

Галерија со слики од едукацијата со Проф. Д-р Jean Pierre Amsellem (04.11.2017)

Благодарение на извонредниот Проф. Д-р Jean Pierre Amsellem кој со своето знаење, искуство и пред се неверојатна енергија, на докторите коишто беа дел од овој настан, им помогна да го збогатат своето знаење со нови и пософистицирани техники за апликација на хијалуронските филери. Секако тука беше и прекрасната Catherine Gladkova која ни ги долови спецификациите, технологијата и карактеристиките аплицирани во Stylage коишто го издвојуваат како најнова, трета генерација на хијалуронски филер.

Во продолжение следат сликите од настанот…

Новости