06/11/2018

Фото галерија: Специфичен естетски пристап во фацијалните регии

На 27.10.2018 во организација на Веледрогерија и Едукативен Центар Орто Дента Ес, во прекрасниот Буши Ресорт, на наша голема чест и задоволство, предавање одржа францускиот, високо реномиран во својата област – Dr.Amseleem. Тој зборуваше на тема ,,СПЕЦИФИЧЕН ЕСТЕТСКИ ПРИСТАП ВО ФАЦИЈАЛНИТЕ РЕГИИ ЗА ПРИРОДЕН ИЗГЛЕД”, притоа откривајќи ни ги карактеристиките, предностите и најсовремените техники на апликација на хијалуронските филери. Водејќи се од долгогодишното искуство и високите признанија кои нашиот предавач ги има добиено во оваа област, бевме сведоци на висококвалитетно предавање кое ги збогати теоретските и практичните познавања на сите присутни гости.

Галерија