26/11/2018

„In Officе Advanced курс“ за напредна работа со Damon System

Почитувани колеги,

времето на конвенционалната терапија изминува…Овозможете им на Вашите пациенти третман без рецидиви, скоро неекстракционен, со биолошки, благи сили и сето тоа за -30% пократко од времето на класичниот третман, контроли на 2-3 месеци, овозможете им терапија со Damon System!

На 15 – 16.12.2018 имате шанса да бидете учесник на ,,In Officе Advanced курс” во Скопје за напредна работа со Damon system, во просториите на “Едукативниот центар ОртоДента Ес- Скопје” и да се вклучите во групата на Damon доктори кои се во чекор со најновите достигнувања и протоколи во светот на ортодонцијата!

Пријавување на учесниците најдоцна до 10.12.2018, бројот на места е ограничен.

Сите информации можете да ги најдете на контактите подолу.
Ве очекуваме!

Со почит

Едукативен центар & Веледрогерија
Орто Дента ЕС
ул.Антон Попов 31, Скопје(поранешна Огњан Прица)
078/284-783

Настани, Новости