11/09/2019

Damon Advanced course

Почитувани колеги,
Веледрогерија и Едукативен Центар ,,Орто Дента Ес”, со големо задоволство и чест Ве повикува на дводневен Damon Advanced курс.

Времето на конвенционалната терапија изминува. Овозможете им на Вашите пациенти третман без рецидиви, скоро неекстракционен, со биолошки благи сили и сето тоа за -30% пократко од времето на класичниот третман,контроли на 2-3 месеци, овозможете им терапија со Damon System!

На 05-06.11.2019 имате шанса на да бидете учесник на In Officе Advanced курс во Скопје за напредна работа со Damon system,во просториите на “Едукативниот центар ОртоДента Ес Скопје” и да се вклучите во групата на Damon доктори кои се во чекор со најновите достигнувања и протоколи во светот на ортодонцијата!

Бројот на места е ограничен.

За подетални информации обратете се на телефонските броеви 078 284 783, 078 425 327 или на меил boban.stojanoski@ortodentaes.mk и elena.temelkovska@ortodentaes.mk

Настани, Новости