08/11/2019

НАПРЕДЕН КУРС ЗА ПРИМЕНА НА ХИЈАЛУРОНСКИ ФИЛЕРИ

Почитувани,
Веледрогерија и едукативен центар Орто Дента Ес на голема чест и задоволство Ве поканува и оваа година да се дружиме на врвни и извонредни курсеви за апликација на хијалуронски филери, овој пат од ADVANCE тип.
Овој курс ќе Ви овозможи да навлезете подлабоко во тајните на естетиката и со помош на канила, неинвазивно и безболно, да го усовршите изгледот на Вашите пациенти.
Бројот на учесници е ограничен. Побрзајте, пријавете се и вложете во себеси и својата иднина! Ве очекуваме!
За подетални информации обратете се на телефонските броеви 078 284 783, 078 425 327 или на меил boban.stojanoski@ortodentaes.mk и elena.temelkovska@ortodentaes.mk

Настани, Новости