ORMCO

ormco_logo

Повеќе од 50 години, Ormco ја негува својата традиција обезбедувајќи високо квалитетна ортодонтска пракса, иновативни производи поддржани со внимателна грижа на потрошувачи и континуирана едукација. Нашата цел е постојано да обезбедуваме производи и услуги кои се потребни на нашите потрошувачи – производи кои го прават ортодонтското искуство одлично за Вас, Вашите вработени и пациенти.

  • DAMON
  • Конвенционални системи
  • Лингвални системи
  • Ортодонтски лаци
  • Адхезиви
  • Помошни материјали