STYLAGE

Во 2007 година, лабораторијата VIVACY ја патентира IPN-Like технологијата, која е најнапреден начин на крос-линкување на Хијалуронска киселина, што овозможува да се дизајнира висококвалитетни производи со посебни спецификации за медицинска и естетска употреба.

Сите Stylage монофазни, крос-линковани гелови за апликација, се базирани на IPN-Like технологијата, што се карактеризира со уникатни вискозни својства и супериорна бикомпатибилност со човечкото ткиво.

Линијата на производи од Vivacy STYLAGE вклучува:

STYLAGE S

STYLAGE M

STYLAGE L

STYLAGE XL

STYLAGE Special lips