06/03/2020

ОСНОВЕН КУРС ЗА ХОМЕОПАТИЈА И ИНТЕГРАТИВНА МЕДИЦИНА “Нека сличното се лечи со слично.”

Едукативниот центар Орто Дента ЕС Ве поканува на ОСНОВЕН КУРС ЗА ХОМЕОПАТИЈА И ИНТЕГРАТИВНА МЕДИЦИНА “Нека сличното се лечи со слично.” Хомеопатијата може да Ви помогне Вас и на Вашите пациенти! Курсот се состои од два модула кои ќе се одржат на 13, 14 и 15 мај 2020 година и 8, 9 и 10 јуни […]

Настани, Новости
28/02/2020

Дводневен курс DAMON Starter

Веледрогерија и едукативен центар Орто Дента Ес на голема чест и задоволство Ве поканува и оваа година да се дружиме на врвни и извонредни Damon курсеви, на кои ќе можете секогаш да научите нешто ново, да размените искуства и да поминете квалитетно време со врвни експерти. Едукативниот центар ОртоДента Eс повеќе години практикува едукација на […]

Настани, Новости
04/02/2020

НАПРЕДЕН ИМПЛАНТОЛОШКИ КУРС ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА ИМПЛАНТИ ВО БЕЗЗАБА ВИЛИЦА

Познавањето на тајните на имплантологијата и нивното применување во секојдневната стоматолошка пракса ќе Ви овозможи следење на современите дострели кои ги достигна стоматологијата во денешно време. Денталната имплантологија повеќе од било која друга стоматолошка дисциплина се движи со крупни чекори во свое секојдневно осовременување и поедноставување. Едукативниот центар Орто Дента ЕС, повеќе години практикува едукација […]

Настани, Новости
31/01/2020

Курс за Мезотерапија и Хемиски Пилинзи

ЕДУКАТИВЕН ЦЕНТАР И ВЕЛЕДРОГЕРИЈА ОРТО ДЕНТА ЕС ВЕ ПОКАНУВА НА КУРС ЗА МЕЗОТЕРАПИЈА И ХЕМИСКИ ПИЛИНЗИ, КОЈ ЌЕ СЕ ОДРЖИ НА 24.02.2020 ГОДИНА ВО НАШИТЕ ПРОСТОРИИ! Предавач на курсот е д-р Весна Грујиќ Key Opinion Leader за Inno Aesthetics во регионот и едукатор во првата anti-ageing академија Medica Aesthetica во Србија, со долгогодишно искуство во […]

Настани, Новости
23/01/2020

Дентален имплантолошки систем CONELOG® by CAMLOG конечно во Македонија

Веледрогерија и едукативен центар ОРТО ДЕНТА ЕС со задоволство Ве поканува на презентација на Денталниот имплантолошки систем CONELOG® by CAMLOG. Предавач: Martin Green – менаџер за продажба за Југоисточна Европа. CAMLOG е германска компанија основана во 1994 година која претставува водечки снабдувач на сеопфатни системи и производи за имплантoлошка и ресторативна стоматологија. Производител е на […]

Настани, Новости
26/11/2019

ДВОДНЕВЕН КУРС DAMON STARTER

Веледрогерија и едукативен центар Орто Дента Ес на голема чест и задоволство Ве поканува и оваа година да се дружиме на врвни и извонредни Damon курсеви, на кои ќе можете секогаш да научите нешто ново, да размените искуства и да поминете квалитетно време со врвни експерти. Едукативниот центар ОртоДента Eс повеќе години практикува едукација на […]

Настани, Новости