Брендови

Дознајте повеќе за нашите производи.

STYLAGE

Најдобрите хијалуронски филери за Ваше подмладување.

ORMCO

Создавање на прекрасни насмевки преку водечки иновации и квалитетна соработка со нашите корисници.

CONNEST

Импланти со висока прецизност за најдобри протетски решенија.

INNOAESTHETICS

Иновација преку искуство. Водечки професионален бренд за медицинска естетика.