ЗА НАС

Орто Дента Ес е Веледрогерија и Едукативен центар со официјално застапништво за производите на “ORMCO” “Stylage” и “Inno Aesthetic” во Република Македонија, основана во 2012 година. Покрај продажбата на врвни материјали за стоматолошка практика и фацијална естетика, во „Орто Дента ЕС“ едукативниот центар организираме курсеви по ортодонција, орална хирургија и имплантологија, а со помош на нашите партнери организираме и курсеви за апликација на хијалуронски филери и ботулински токсин (Ботокс).

Производи и обуки

Производи:

 1. 1
  Хијалуронски филери

  Vivacy “STYLAGE” Хијалуронски филери со највисок квалитет.

 2. 2
  Импланти
 3. 3
  Ортодонтски системи

  Конвенционални и “DAMON” системи од Ormco.

 4. 4
  Дерматолошки производи

  Напредни дерматолошки формули од “Innoaesthetics” .

Обуки:

 1. 1
  Ортодонција
 2. 2
  Орална хирургија
 3. 3
  Имплантологија
 4. 4
  Апликација на хијалуронски филери
 5. 5
  Апликација на ботулински токсин

Визија

Воведување модерни стандарди во областа во која работиме, секојдневно стремејќи се да обезбедиме услови за врвна практика на професионалците и правејќи ги нивните пациенти максимално задоволни од услугите кои ги добиваат.