20/03/2019

Oртодонтски курс – Damon starter

Почитувани, Веледрогерија и едукативен центар Орто Дента Ес на голема чест и задоволство Ве поканува и оваа година да се дружиме на врвни и извонредни Damon курсеви, на кои ќе можете секогаш да научите нешто ново, да размените искуства и да поминете квалитетно време со врвни експерти. Едукативниот центар ОртоДента Eс повеќе години практикува едукација […]

Настани
18/03/2019

СОВРЕМЕН ОРТОДОНТСКИ ПРИСТАП ЗА ЕСТЕТСКА И ФУНКЦИОНАЛНА ЕКСПРЕСИЈА НА ЛИЦЕТО

Почитувани колеги, Веледрогерија и едукативен центар ,,ОРТО ДЕНТА ЕС” со големо задоволство и чест ве повикува на едукација на тема: СОВРЕМЕН ОРТОДОНТСКИ ПРИСТАП ЗА ЕСТЕТСКА И ФУНКЦИОНАЛНА ЕКСПРЕСИЈА НА ЛИЦЕТО 09:00 – 09:30 Регистрација на учесници 09:30 – 11:00 Прва сесија 11:00 – 11:30 Кафе пауза 11:30 – 13:00 Втора сесија 13:00 – 14:00 Ручек […]

Настани, Новости
29/01/2019

Ортодонтски курс – DAMON STARTER

Почитувани, Веледрогерија и едукативен центар Орто Дента Ес на голема чест и задоволство Ве поканува и оваа година да се дружиме на врвни и извонредни Damon курсеви, на кои ќе можете секогаш да научите нешто ново, да размените искуства и да поминете квалитетно време со врвни експерти. Едукативниот центар ОртоДента Eс повеќе години практикува едукација […]

Настани, Новости
23/01/2019

Напреден Курс за апликација на Хијалуронски Филери

Почитувани, Веледрогерија и едукативен центар Орто Дента Ес на голема чест и задоволство Ве поканува и оваа година да се дружиме на врвни и извонредни курсеви за апликација на хијалуронски филери. Едукативниот центар ОртоДента Eс повеќе години практикува едукација на доктори на принцип “Expert to expert”. Овој едукативен настан е наменет за сите дентални професионалци […]

Настани, Новости
21/01/2019

Едукативниот курс по ИМПЛАНТОПРОТЕТИКА во три модули

Почитувани колеги, Ни претставува огромна чест, а воедно и задоволство да Ве поканиме и да Ви го претставиме Едукативниот курс по ИМПЛАНТОПРОТЕТИКА во три модули. Едукативниот центар ОртоДента Eс повеќе години практикува едукација на доктори на принцип “Expert to expert”. Овој едукативен настан е наменет за сите дентални професионалци кои се насочени кон денталната имплантологија, […]

Настани, Новости
26/11/2018

„In Officе Advanced курс“ за напредна работа со Damon System

Почитувани колеги, времето на конвенционалната терапија изминува…Овозможете им на Вашите пациенти третман без рецидиви, скоро неекстракционен, со биолошки, благи сили и сето тоа за -30% пократко од времето на класичниот третман, контроли на 2-3 месеци, овозможете им терапија со Damon System! На 15 – 16.12.2018 имате шанса да бидете учесник на ,,In Officе Advanced курс” […]

Настани, Новости
06/11/2018

Фото галерија: Специфичен естетски пристап во фацијалните регии

На 27.10.2018 во организација на Веледрогерија и Едукативен Центар Орто Дента Ес, во прекрасниот Буши Ресорт, на наша голема чест и задоволство, предавање одржа францускиот, високо реномиран во својата област - Dr.Amseleem. Тој зборуваше на тема ,,СПЕЦИФИЧЕН ЕСТЕТСКИ ПРИСТАП ВО ФАЦИЈАЛНИТЕ РЕГИИ ЗА ПРИРОДЕН ИЗГЛЕД”, притоа откривајќи ни ги карактеристиките, предностите и најсовремените техники на [...]
Галерија
27/09/2018

Специфичен Естетски Пристап Во Фацијалните Регии

Почитувани колеги, Веледрогерија и Едукативен Центар ,,Орто Дента Ес” со големо задоволство и чест ве повикува на едукација на тема: СПЕЦИФИЧЕН ЕСТЕТСКИ ПРИСТАП ВО ФАЦИЈАЛНИТЕ РЕГИИ ЗА ПРИРОДЕН ИЗГЛЕД Котизација: 60 евра - рана котизација до 10.10.2018 - 50 евра Жиро сметка: 300000003459250 - Комерцијална Банка- Цел на дознака: За едукација Специјална промоција на производите [...]
Настани, Новости
09/11/2017

Карактеристики, индикации и препораки за апликација на Stylage филерите

  ПОПОЛНУВАЊЕ И ИЗМАЗНУВАЊЕ НА БРЧКИТЕ. STYLAGE S, M и L Корекција на фините линии и површинските брчки (околу очите, носот,устата) Пополнување на средно длабоки и длабоки назо-лабијални брчки, измазнување на збрчкани и виснати делови, марионетни линии, брчки на образите, чело, корекција на линијата на носот и подигање на врвот на носот, корекција на формата […]

Пациенти
08/11/2017

Галерија со слики од едукацијата со Проф. Д-р Jean Pierre Amsellem (04.11.2017)

Благодарение на извонредниот Проф. Д-р Jean Pierre Amsellem кој со своето знаење, искуство и пред се неверојатна енергија, на докторите коишто беа дел од овој настан, им помогна да го збогатат своето знаење со нови и пософистицирани техники за апликација на хијалуронските филери. Секако тука беше и прекрасната Catherine Gladkova која ни ги долови спецификациите, […]

Новости