11/01/2017

Курс за апликација на хијалуронски филери и ботулинум токсин

Од 18.03.2017 до 20.03.2017 во просториите на „Орто Дента ЕС“ тренинг центарот ќе се одржи курс за “Апликација на хијалуронски филери и ботулинум токсин”. Истиот курс ќе се одржи од 17.06.2017 до 19.06.2017. Линк кон курсот

Uncategorized, Новости
11/01/2017

Damon стартер курс

Од 04.02.2017 до 05.02.2017 во просториите на „Орто Дента ЕС“ тренинг центарот ќе се одржи Damon стартер курс. Линк кон курсот

Новости