Општи карактеристики
  • Корекција на фините линии и површинските брчки (околу очите, носот и устата)
  • Пополнување на средно длабоки и длабоки назо лабијални брчки, измазнување на збрчкани и виснати делови, марионетни линии, брчки на образи и чело, корекција на линијата на носот и подигање на врвот на носот, корекција на формата на ушната школка.
  • Подмладување на дланките вклучувајќи третман за зголемување на волуменот на задната страна од дланките.
Технички карактеристики
  • Индициран за пополнување на плитки и средно плитки бори, усни.
  • Се аплицира површно или во средно длабок дермис.
  • Концентрација  16 мг/г.