Дел од настаните организирани од Орто Дента ЕС

Погледнете ги галериите од само дел од настаните организирани од страна на Орто Дента ЕС.

International Dental & Aesthetic Marathon
07.10.2023

Иновативен пристап за хармонизација на лице
D-r Massimiliano Leporati

Најсовремени стратегии во третман на хиперпигментација
Д-р Весна Грујиќ

Ортодонтска терапија од Edgewise системот до дигиталните системи.
Prof. D-r Roland Kmeid

Biomechanics for ultimate efficiency in excellence.
D-r Tikhonov

Нарушување и третман на темпоромандибуларниот зглоб.
Спец. Д-р Елена Василевска Ѓеоргиева

Техники за апликација на хијалуронски филер на усни.
Спец. Д-р Слободан Ѓеоргиев

Демистификација на современите техники во примена на хијалуронски филери.
Д-р Марина Столиќ

Современ ортодонтски пристап за естетска и функционална експресија на лицето.
D-r Marija Saupe

Специфичен естетски пристап во фацијалните регии за природен изглед.
Prof. D-r Jean Pierre Amseleem

3D скулптуирање на лице со хијалуронски филери.
Prof. D-r Jean Pierre Amseleem

Ектопични и импактирани заби од комплексен до едноставен случај.
Д-р. Калед Самир

Интегрирана визија на ANTIAGEING третманите.
Д-р Виктор Гарсија

Torque selection and early elastics for excellence in finishing.
D-r Dimitrios Mavreas

Why every patient is Damon case?
D-r Markus Heise

Од скелетно упориште до ласери во ортодонција и компјутерски-водена терапија.
Д-р. Антонио Греко

Контакт

Доколку сте заинтересирани за асортиманот на Веледрогерија Орто Дента ЕС, чувствувајте се слободно да стапите во контакт со нашиот тим од продажни експерти.