KIPIC ИГЛИ

Достапни големини:

27G 13mm

27G 4mm

 30G 13mm

30G 4mm

Контакт

Доколку сте заинтересирани за асортиманот на Веледрогерија Орто Дента ЕС, чувствувајте се слободно да стапите во контакт со нашиот тим од продажни експерти.