Веледрогерија Орто Дента ЕС

Орто Дена ЕС е веледрогерија, официјален застапник за реномирани светски брендови за територијата на Република Македонија. Нашиот експертски тим стои на располагање за сите ваши потреби и ќе ви пружи премиум поддршка, како при изборот на производи, така и при логистика и дистрибуција на истите.

Брендови

Контакт

Доколку сте заинтересирани за асортиманот на Веледрогерија Орто Дента ЕС, чувствувајте се слободно да стапите во контакт со нашиот тим од продажни експерти.